Locatie

Brabantse gezelligheid vindt u bij De Flierefluiter!

Bezoek ons heerlijke plekje aan de rand van Hilvarenbeek. Verstopt achter de boerderij vindt u ons fijne terras in de boomgaard. Binnen in de boerderij beschikken we over een knusse binnenruimte, ideaal voor als het weer even wat minder is. We serveren heerlijke Fairtrade koffie van Puro, verrukkelijke vlaaien gemaakt door bakkerij Willemse en bieden lekkere lunches. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom voor een lekkere borrel met hapjes. Pas op dat u uw vingers niet opeet bij onze heerlijke huisgemaakte bitterballen.  Door vele al eens beoordeelt als de lekkerste die ze ooit hebben gegeten. Oordeel zelf…

 

 

Omgeving

In de omgeving van Hilvarenbeek vindt u vele fiets- en wandelroutes. Het is heerlijk om tijdens het wandelen of fietsen even uit te rusten op een van de mooiste plekjes die Hilvarenbeek te bieden heeft.

Daarnaast vindt u meer bedrijvigheid in het loo. Overweegt u een overnachting in Hilvarenbeek, dan is B&B Beek en Ko erg aan te raden! Houdt u meer van een kleinschalige camping dan overweeg dan eens de boeren camping ’t Achterste Loo. Hier kunt u terecht met uw caravan, maar kunt u ook een appartementje huren. Op zoek naar lekkere producten? boerderijwinkel Grutje … en vergeet onze eigen gemaakte bitterballen niet.

Een grote toeristische trekpleister is de Beekse Bergen.  (verhaal de beekse bergen) 

 

Toplocatie! Kan mijn racefiets op het besloten terrein neerzetten en energie bijtanken door het nuttigen van een smaakvolle Havermoutpap! 

Wilt u lekker borrelen met vrienden en familie? Dat kan!

R

Privéterras vanaf 20 volwassenen

R

Vanaf prijs 6,50 per persoon

R

Binnenruimte beschikbaar

R

Corana onzekerheidgarantie (annuleren mogelijk)

High tea van af
4 personen

Wij kunnen op aanvraag ook onze uitgebreide high tea verzorgen voor 1,5 uur. Deze kost € 21,50 per persoon vanaf 4 personen. Informeer even naar de mogelijkheden.

 Blijf op de hoogte, volg ons