Horeca

Brabantse gezelligheid vindt u bij De Flierefluiter!

Bezoek ons heerlijke plekje aan de rand van Hilvarenbeek. Verstopt achter de boerderij vindt u ons fijne terras in de boomgaard. Binnen in de boerderij beschikken we over een knusse binnenruimte, ideaal voor als het weer even wat minder is. We serveren heerlijke Fairtrade koffie van Puro, verrukkelijke vlaaien gemaakt door bakkerij Willemse en bieden lekkere lunches. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom voor een lekkere borrel met hapjes. Pas op dat u uw vingers niet opeet bij onze heerlijke huisgemaakte bitterballen.  Door vele al eens beoordeelt als de lekkerste die ze ooit hebben gegeten. Oordeel zelf…

 

 

Fietscafé

In de omgeving van Hilvarenbeek vindt u vele fiets- en wandelroutes. Het is heerlijk om tijdens het wandelen of fietsen even uit te rusten op een van de mooiste plekjes die Hilvarenbeek te bieden heeft.

Bij ons kunt u parkeren op het parkeerterrein en starten aan uw wandel- of fietstocht. 

Fietsers die even willen uitrusten kunnen de fiets op ons besloten terrein neerzetten en gaan genieten in de boomgaard op het terras. 

Voor racefietsers en mountainbikers hebben we een speciale bowl met Havermout en volkoren tarwe. Heerlijk gemengd met banaan. Na de pauze kunt u er weer uren tegen.

 

Toplocatie! Kan mijn racefiets op het besloten terrein neerzetten en energie bijtanken door het nuttigen van een smaakvolle lunch!

Wilt u lekker borrelen met vrienden en familie? Dat kan!

R

Privéterras vanaf 20 volwassenen

R

Vanaf prijs 6,50 per persoon

R

Binnenruimte beschikbaar

R

Corana onzekerheidgarantie (annuleren mogelijk)

Zondagochtend gezinsontbijt

Op de zondagochtend wilt u geen gedoe! Kom gezellig met uw gezinnetje naar De Flierefluiter in Hilvarenbeek en maken een heerlijk ontbijt voor u klaar.

Denk aan heerlijke  pannenkoekjes met Nutella,  een heerlijk gevulde sandwich of smaakvolle tosti’s.

Als u een dag van te voren even belt, dan zorgen wij dat er een tafeltje voor u klaar staat.

High tea van af
4 personen

Wij kunnen op aanvraag ook onze uitgebreide high tea verzorgen voor 1,5 uur. Deze kost € 21,50 per persoon vanaf 4 personen. Informeer even naar de mogelijkheden.

 Blijf op de hoogte, volg ons